حق اختراع در آمریکا
در دنیای امروز، اطلاعات به راحتی مخابره میشوند. یکی از معایب این مخابرهی سریع، لو رفتن اطلاعات میباشد. از طرفی افراد سودجو نیز دائما در حال پیدا کردن راهی برای یک شبه ره صد ساله رفتن میباشند. در این میان، نوآوران با تحقیق و تلاش، به نقاط تازهای در علم و فناوری میرسند. این نقاط در قالب دانش یا محصولی جدید ظهور میکند.
سوال اینجاست برای حفاظت از حاصل دسترنج آنان باید چه کرد؟ ثبت پتنت در آمریکا یکی از بهترین راهها محافظت از طرح و ایدهی نو میباشد. با اینکار شما تا 20 سال از حمایتی بینالمللی برخوردار خواهید بود. همچنین میتوانید امتیاز طرح خود را فروخته و یا در بازارهای جهانی به فعالیت بپردازید. طرحی که انحصاری و محرمانه باشد، تقاضای زیادی را در بازار سرمایهگذاران بههمراه خواهد داشت. همچنین این سرمایهگذاران قادر نخواهند بود شما را دور بزنند. زیرا حمایت قانونی و رسمی با شماست.
ثبت پتنت همچنین راه را برای مهاجرت صاحبان ایده یا شرکت هموار خواهد کرد. بر کسی پوشیده نیست که کشوری مانند آمریکا، تشنهی جذب نخبگان بوده و از ایدههای بکر آنان استقبال و حمایت خواهد کرد. مهاجرت از طریق ثبت پتنت راهیست که پیش روی نوآوران در سراسر جهان قرار دارد.
• پتنت اختراع
• پتنت طرح صنعتی
• پتنت گونهی گیاهی
قبل از همهچیز لازم است تا با یک موسسهی معتبر مشورت کنید. چک کردن اعتبار و سابقهی موسسه در این مرحله بسیار حائز اهمیت است. زیرا طرح شما قبل از ثبت شدن، بیدفاع بوده و میتواند طعمهی سودجویی افراد شود. پس برای هزینهی کمتر یا هر بهانهی دیگری، حاصل تلاش خود را به خطر نیاندازید.
مرحلهی بعد، پر کردن افشاء نامه میباشد. در این نامه لازم است اختراع خود را بهطورکامل شرح دهید. این توضیح باید شامل ایدهی اولیه، فناوری استفاده شده، محاسبات یا تحقیقات انجام شده و کارایی یا کاربرد طرح شما میباشد.
وقتی افشاء نامهی شما تایید شد، مصاحبهای بهصورت تلفنی یا حضوری برگزار خواهد شد. هدف این مصاحبه، اطمینان حاصل کردن طرف مقابل از صحت هویت و ادعاهای شماست. وکیل با استفاده از اطلاعات و اظهارات شما، اقدام به تدوین اظهارنامه مینماید. این اظهارنامه توسط یک مقیم آمریکا به وکالت از شما ثبت شده و متعاقبا نتیجهی آن به وکیل شما ابلاغ خواهد شد. در صورت تایید نهایی، پتنت یا گرنت به شما اعطا میگردد.
از این پتنت می توان به عنوان ابزاری برای مهاجرت نیز استفاده کرد.
بیشتر بخوانید: