روشهای مهاجرت به ترکیه
چند سالی است که ترکیه به یکی از مقاصد مهم مهاجرتی برای متقاضیان ایرانی تبدیل شده است. در این مقاله به بررسی چند روش متداول و مهم مهاجرت به ترکیه را توضیح میدهیم. مهاجرت به ترکیه از طریق کار، تحصیل، توریسم، خرید ملک، ثبت شرکت و ازدواج و... میسر است که در ادامه با روشهای مربوط به کار، تحصیل، خرید ملک و ثبت شرکت آشنا میشویم.
ترکیه کشوری است که نیمی آسیایی و نیمی اروپایی محسوب میشود. به همین دلیل همواره تلاش کرده تا در زمرهی کشورهای اروپایی قرار بگیرد. از همین رو است که این کشور ترکزبان در دهههای اخیر پیشرفت چشمگیری داشته است. این پیشرفت چشمگیر در زمینههایی همچون اقتصاد، اجتماع، فرهنگ، آموزش، هنر و... هم خودنمایی میکند. طبیعی است که هر ساله ایرانیان بسیاری با اهداف تحصیلی، تجاری، کاری، سرمایهگذاری و... به این کشور همسایه مهاجرت کنند.
مهاجرت به ترکیه از طریق خرید ملک
یک راه متداول، قانونی و صحیح برای مهاجرت به ترکیه برای متقاضیان این است که با خرید ملک در ترکیه ویزای اقامت در ترکیه را دریافت کنند. ترکیه از سال 2018 شروع به ارائهی ویزا به افرادی کرد که توانایی خرید ملک در این کشور را داشتند. البته ناگفته نماند که اعتبار این نوع ویزا یک ساله است. به علاوه امکان تمدید اعتبار ویزای ترکیه برای خرید ملک قابل تمدید است، و پس از هشت سال اقامت موقتی شما در ترکیه تبدیل به اقامت دائمی خواهد شد و بعد از گذشت پنج سال از اقامت دائمی در ترکیه میتوانید پاسپورت این کشور را هم دریافت کنید.
مدارکی که برای دریافت ویزا از طریق خرید ملک در ترکیه لازم دارید:
کپی سند ملک خریداری شده
مدارکی که تمکن مالی متقاضی را ثابت کند.
مزیتهای دیگر ویزای ترکیه از طریق خرید ملک این است که شما میتوانید:
به همراه خانواده به این کشور مهاجرت کنید.
از خدمات دولتی استفاده کنید.
اقدامات لازم برای شروع کسبوکار در این کشور را انجام بدهید.
امکان افتتاح حساب بانکی به شما داده میشود.
به علاوه شانس سرمایهگذاری نامحدود را به دست میآورید.
یکی دیگر از راههای مهاجرت به ترکیه مهاجرت تحصیلی به این کشور است. در مقالهی پیش به طور کامل توضیح دادیم که به چه علت تحصیل در این کشور تا این میزان مورد محبوبیت و استقبال قرار گرفته است. به این علت که ترکیه توانسته با ارتقای سطح علمی دانشگاهها و کیفیت آموزشی خود را به یکی از مقاصد مهم برای دانشجویان خارجی تبدیل کند.
برای ورود به مقطع کارشناسی در دانشگاههای ترکیه آزمونی جامع وجود دارد به نام یوس که بر اساس آن دانشجویان پذیرش میشوند. اما برای ورود به مقاطع ارشد و دکتری آزمونی وجود ندارد.
مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی کشور ترکیه:
اصل پاسپورت و فتوکپی از کلیه صفحات آن با اعتبار بیش از 90 روز
فرم درخواست ویزای تحصیلی ترکیه
دو قطعه عکس پاسپورتی با ابعاد 2×2
اصل و کپی نامه پذیرش از دانشگاه مربوطه
مدارکی که تمکن مالی متقاضی را ثابت کند
گواهی عدم سو سابقه
بیمه سلامت/سوانح معتبر
4 قطعه کپی و اصل اساسنامهی شرکت با امضای موسسان
2 کپی از پاسپورت هر سهامدار
گواهی فعالیت شرکت
4 قطعه عکس رنگی پاسپورتی در ابعاد 4×3
ارائه پلان تجاری یا Business Plan
کپی از مدارک هویتی محضری مدیران شرکت
2 کپی از اظهارنامه امضاء محضری
تعیین اعضای هیئت مدیره و ارائهی آدرس شرکت در ترکیه
اخذ شماره مالیاتی VAT