اخبار کانادا طی پنج روز گذشته دو پرواز حامل مسافران آلوده به کووید۱۹ به مونترال رسید
طی پنج روز گذشته دو پرواز که حامل مسافران آلوده به کووید۱۹ بوده وارد مونترال شده است.
به گزارش رسانه هدهد کانادا، پرواز شماره AM680 شرکت هواپیمایی ایرومکزیکو از مکزیکوسیتی ( MEX ) در فرودگاه بین المللی مونترال ( YUL ) نشسته است و پرواز شماره AC423 شرکت هواپیمایی ایر کانادا از مونترال (YUL) به تورنتو (YYZ) عزیمت کرده است.
هر دوی این پروازها ۲۰ اوت انجام شده و توسط وزارت بهداشت کانادا نیز اعلام و تایید شده است.
مبتلایان به کووید۱۹ در کدام ردیف ها نشسته بودند؟
در پرواز شماره AM680 از مکزیک به کانادا، مسافرانی که در ردیفهای ۱۸ تا ۲۴ بوده اند و در پرواز شماره AC423 از مونترال به تورنتو، مسافرانی که در ردیف های ۲۷ تا ۳۳ قرار داشته اند احتمالا تحت تاثیر افراد مبتلا به کووید۱۹ باشند.
سازمان فدرال روزانه گزارش ورود این پروازها را بر روی وب سایت بهداشت و درمان قرار میدهد.
بنابر دستور وزارت بهداشت و درمان کانادا، تمام مسافران ورودی صرف نظر از اینکه علائم ابتلا به کووید۱۹ را داشته باشند یا خیر باید ۱۴ روز در قرنطینه قرار گیرند.
گفتنیست از ابتدای ماه جاری چندین پرواز بین المللی همراه با مسافران آلوده به کووید۱۹ وارد شهرهای تورنتو، ونکوور و کلگری نیز شدهاند.
این در حالی است که شرکتهای مسافرتی و هواپیمایی مردم را به سفر های خارجی ترغیب کرده و دولت برعکس تاکید دارد مردم حتی از سفرهای ضروری هم تا حد ممکن صرف نظر کنند.