هزینهی زندگی بههیچوجه مطلق نیست و به نسبت افراد مختلف تغییر میکند. در واقع هزینهی زندگی هر فرد با توجه به سبک زندگی و انتخابهایش تعیین میشود. بهطورمثال کسانی که دنبال کننده مد هستند یا کسانی که به شدت صرفهجو میباشند. پس قبل از برنامهریزی برای مهاجرت، بهتر است شناخت خوبی از خود و سبک زندگی خود داشته باشید.
نکتهی دیگری که باید در نظر گرفت، تفاوتهای اساسی بین شهرهای مختلف آمریکاست. برای درک بهتر این موضوع، جالب است بدانید میانگین هزینهی زندگی در نیویورک بیش از دوبرابر میانگین کل کشور میباشد. پس برای تعیین هزینهها، باید شهر مقصد خودرا نیز مشخص کنید.
متوسط هزینهی زندگی یک فرد (مجرد) در آمریکا سالانه 32500 دلار میباشد.
اساسیترین نیاز هر فرد، نیاز به مسکن است. اگر قصد مهاجرت به آمریکا را دارید بهتر است انتظار قیمتهای پایین برای مسکن نداشته باشید.زیرا با اینکه در شهرهای کوچک آمریکا میتوان با 500 دلار، آپارتمانی یکخوابه در مرکز شهر اجاره کرد؛ این قیمت در شهری مثل نیویورک به 1000 دلار و بالاتر خواهد رسید و به طور میانگین، اجارهی یک آپارتمان یکخوابه در آمریکا چیز حدود 900 دلار هزینه خواهد داشت. گفتنیست هزینهی اجارهخانه در حومهی شهر نسبت به مرکز آن کمتر خواهد بود.
قیمت خرید مسکن در مرکز شهر نیز به ازای هر یک متر مربع 1900 دلار بوده که این مبلغ برای خارج شهر به 1200 دلار میرسد.
هزینهی خورد و خوراک شامل خرید مواد اولیه، غذای آماده و یا صرف غذا در رستوران میباشد. اگرچه این مورد به شدت به سبکزندگی فرد وابسته است و نمیتوان برای همه آن را یکسان در نظر گرفت، به طور میانگین 40 درصد هزینههای زندگی در آمریکا خرج خورد و خوراک میشود.
در ادامه بعضی از هزینههای عمومی مربوط به خورد و خوراک را میبینید:
• نان: حدودا 3 دلار
• شیر: 1.2 دلار
• آب معدنی کوچک: حدود 1.5 دلار
• گوشت گوساله(هر کیلوگرم): 10 دلار
• پنیر(هر کیلوگرم): 7.2 دلار
• مرغ(هر کیلوگرم): 2 دلار
• فست فود معمولی: حدود 6 دلار
• رستورانهای شیک: حدودا 15 دلار
در این مورد نیز باید ابتدا شهر مورد نظر را مشخص کنید. مثلا نیویورک حملونقل عمومی خوب و ارزان دارد. در عوض مالیات مالکیت ماشین در این شهر بالاست. اما در لس آنجلس این مسئله دقیقا برعکس میباشد.
قیمت بنزین در آمریکا برای هر لیتر 0.7 دلار بوده و قیمت تاکسی برای هر کیلومتر 1.7 دلار میباشد. قیمت بلیط مترو و اتوبوسهای عادی 2.75 دلار بوده و برای اتوبوسهای خط ویژه این قیمت به 6.75 دلار میرسد. همچنین با خرید اشتراکهای طولانی مدت مترو و اتوبوس، میتوانید در هزینههای خود صرفهجویی کنید.
بهتر است قبل از مهاجرت به آمریکا سلامت خودرا چک کنید. زیرا هزینههای درمانی در آمریکا بدون داشتن بیمه سرسامآور است. بیشترین هزینه نیز مربوط به دندانپزشکی میباشد. حق ویزیت دکتر عمومی در آمریکا 110 دلار بوده و یک نسخه آنتیبیوتیک 23 دلار برای شما هزینه خواهد داشت.
با توجه به فرهنگ ایرانیان و علاقهی وافر ما به تلویزیون، بد نیست بدانید ارزان ترین اشتراک سالانهی تلویزیون کابلی در آمریکا 20 دلار است. این قیمت، با توجه به تعداد و نوع شبکهها، تا 100 دلار هم بالا میرود.
برای داشتن اینترنت پرسرعت در آمریکا به طور میانگین باید 56 دلار هزینه کنید و تعرفهی هر دقیقه مکالمهی داخلی، 10 سنت میباشد.
میزان مالیت بر درآمد در آمریکا نیز به شرح زیر است:
بیشتر بخوانید: