اما بسیاری از دولت ها از این روند رو به رشد پیروی نکرده اند و ویزاهای فریلنس را برای بازدید کنندگان یا توریستهای اروپا ارائه میدهند. مشخصا این موضوع به این دلیل است که دولتها سیستمهای مهاجرتی فعلی را برای اینکه شرکتها، کارمندانی که به عنوان روز کاری معمولی خود بصورت حضوری در دفتر کار میکنند را داشته باشند، ایجاد کرده اند.
حال اگر شما به اندازه کافی خوش شانس باشید که بتوانید از یکی از 26 کشور منطقه اقتصادی اروپا (EEA) پاسپورت خود را تهیه کنید، انجام کار فریلنس در اروپا برایتان سادهتر خواهد بود. اما اگر اینطور نباشد، چگونه باید با قوانین فعلی مهاجرت فریلنسرها به اروپا برخورد کرد؟
همانطور که در زیر خواهید دید، گزینه های ویزای فریلنس زیادی در اروپا وجود دارد تا بتوانید به عنوان فریلنسر به اروپا مهاجرت کنید.
در سرتاسر اروپا، اینترنت پر کیفیت پیدا وجود دارد. این سرویس در واقع خون حیاتی برای یک فریلنسر است.
همچنین اکثر کشورهای اروپایی زیرساختهای درمانی خوبی دارند، زیرساختهای حمل و نقل اروپا نیز بسیار مناسب است.
شما میتوانید یک کشور و شهر اروپایی مطابق با بودجهی خود پیدا کنید. برای مثال کشورهای اروپای جنوبی و شرقی بسیار کم هزینه هستند و در اروپای غربی نیز حتی گرانترین کشورهای آن دارای مناطق کم هزینه هستند. با کمی تحقیق و جستجو و مشاوره با وکلای مهاجرت میتوانید بهترین شهر را برای مهاجرت خود و انجام کار فریلنس در اروپا پیدا کنید.
یکی از عوامل انتخاب یک کشور برای مهاجرت، خصوصیات مخصوص آن کشور است که مد نظر مهاجران قرار میگیرد؛ حال اگر هریک از این خصوصیات حائز اهمیت سواحل بکر، زندگی شلوغ شهری و یا آرامش و سکوت باشد، میتوانید تمام اینها در در نقاط مختلف اروپا پیدا کنید.
موزه ها، موسیقی، هنر، جشنوارهها ، مهمانی ها و غذاهای مختلف و جذاب زیادی در اروپا وجود دارد که توجه همه را به خود جلب میکند.
لیسبون، برلین، بارسلونا، آتن، کراکوف، بوداپست، پلوودو و تالین جزء بهترین شهرها برای انجام کار فریلنس در اروپا هستند، اما، انتخاب بهترین شهر برای شما یک انتخاب شخصی است زیرا شما باید تصمیم بگیرید که چه چیزهایی برای شما مهم است.
در حالی که این موضوع از نظر فنی غیرقانونی است اما هزاران نفر از فریلنسرهایی که در اروپا کار فریلنس انجام میدهند از ویزای توریستی شینگن برای ورود به کشور مورد نظر خود استفاده میکنند. این ویزا امکان اقامت حداکثر 90 روزه در یک دوره شش ماهه را در اروپا فراهم میکند. وقتی این دوره منقضی شد، باید ویزای خود را برای یک مقصد جدید یا همان مقصد قبلی تمدید کنید.
در حال حاضر اکثر دولتهای اروپایی روی این موضوع چشمهای خود را میبندند، اما با این حال برخی از دولتها شروع به پرسیدن سؤالات سخت از فریلنسرهایی که قصد ورود به کشورشان را دارند، کردهاند. از این رو ممکن است مسیر اخذ ویزای توریستی در آینده سخت تر شود زیرا تعداد و اثرات افرادی که از این مزیت استفاده میکنند در حال افزایش است.
در مقالهی بعد ما به هشت روش زندگی و انجام کار فریلنس در اروپا به عنوان یک فریلنسر خواهیم پرداخت.
بیشتر بخوانید: