برای ورود به این دانشگاه های برتر کانادا باید برنامه ریزی دقیق و مشخصی وجود داشته باشد و شرایط نیز فراهم شده باشد. کالج Yös خدماتی برای رسیدن به موفقیت نیاز دارید را فراهم کرده است.
خدمات کالج یوس به منظور موفقیت و پیشرفت تحصیلی و زندگی عبارت است از :
کالج یوس دپارتمان های مختلفی دارد:
دپارتمان آموزش کالج یوس با بهره گیری از اساتید برتر این زمینه و مولفین کتاب های مرجع یوس و طراحان سوالات آزمون های مختلف یوس با بالاتـرین ساعـات آموزشـی ایـن امکان را به دانش پذیر میدهد که به تمامی سرفصل های آزمون یوس در دانشگاه های مختلف مسلط شود.
اساتید کالج یوس با روش منحصر به فرد در تدریس، کلیه ی سرفصـل های آزمون یوس را به دانش پذیران آموزش میدهند. در دپارتمان آموزشی کالج یوس با یک طرح درسی جامع، به شکلی برنامه ریزی شده است که در طول مدت دوره، دروس آموزشی حداقل دو بار به صورت کامل دوره می شوند.
در کنار اساتید هر درس ، اساتید رفع اشکال در سـایت مجـموعه حضـور دائـم دادند که اشکالات دانش پذیران را مرتفع و در هر مبحث از منابع مختلف تست های بیشـتری را حل مینمایند که تسلط کامل در مباحث ایجاد گردد.
در دپارتمان آموزش، یک تیم تخصصی جـهت ارايه کلاس های خصـوصـی برای دانش آموزانی که در مباحثی دچار اشکال میباشند یا تسلط کامل نیستند، با تشخیص مشـاور، به صورت کاملا رایگان وجـود دارد.
دپارتمان مشاوره کالج یوس متشکل از مشاوران و روانشناسان برجسته که مسلط به منـابع آزمون یوس، منابع درسی و اطلاعات کامل درمورد دانشگاه های ترکـیه و نحوه ی پذیرش آنها می باشند.
در مشاوره فردی هر دانش پذیر دارای یک مشـاور اختـصاصی مربـوط به خـود می باشـد کـه در محل سایـت آموزشـی حضــور دائـم دارد. یکـی از وظـایف مشـاوره ایـن اسـت که نحـوه و میـزان مطالعه دانش پذیران را به صورت روزانه زیر نظر داشته باشد و برای هر دانـش پذیر به صـورت جداگانه برنامه مطالعاتی در نظر گرفته می شود.
در مشاوره گروهـی اسـاتـید و روانشــناســان مجمـوعه آکـادمی Yös کارگـاه هـای ماهـیانه در موضوعات مختلف از جمله نحوه ی مطالعه ، نحوه ی تست زنی، رفع استرس، مدیریت زمان، را برگذار می نمایند.
بیشتر بخوانید:
کدام کشورهای جهان میزبان «مهاجران ایرانی» هستند؟
دپارتمان زبان متشکل از اساتید مجرب زبان ترکی اسـتانبولی و انـگلیـسی می باشند که با یک برنامه ریزی منسجم و روش های نوین آمـوزش زبـان، کارگاه های آمـوزشی و انواع خدمات ویژه ی دیگر، زبان ترکی استانبولی را به دانش پذیران آموزش می دهند.
آزمون های طراحی شده جهت آماده سازی دانش پذیران به صورت ذیل می باشد :
آزمون های هفتگی: این آزمـون هـا برگرفـته از مطـالبی هسـتند که در هفته تدریس شده و در پایان هر هفته برگزار می شود.
آزمون های ماهانه: ماهی یکی بار به صورت کامل از تمام مطالب تدریــس شــده در طـول ماه آزمـون به عـمـل مـی آیـد. این آزمــون به صــورت سـرفصــل هـای تدریـس شــده در همان ماه و سرفصل های آزمون های ماه های پیـش می باشد.
آزمون های جامع: این آزمـون از یک مـاه قبل از اولـیـن آزمـون Yös شـروع به برگزاری میگردد. این آزمون ها به صورت یک روز در میان و جـامع به سـبک آزمون Yös دانشگـاه هـای گوناگون میباشد و در پایـان هـر آزمـون کـلاس های رفع اشکال و تحلیل آزمون توسط اساتید انجام می پذیرد.
آزمون های شبیه ساز: این آزمون ها با تمـرکز به مدل تسـت هـای آزمـون Yös هـر دانشگاه طراحی می شود و در طول یک هفته قبل از تاریخ آزمون Yös هر دانشـگاه برگزار می شود.
در پایان دوره در یک دوره ی 25 روزه با یک برنامه ی منسجم و ساعتی با حضور اسـاتید رفع اشکال ، کلیه دروس و مباحث و سرفصل ها یکبار دیگر توسط دانـش پذیر مطـالعه و تسـت زنی و رفع اشکال می شود. بعـد از اتـمـام اردو کلاس هــای نکته و تسـت به کمـک جزوات انحصاری نکته و تست اساتید مجموعه کالج Yös در مـدت زمان 2 هفته برگزار می گردد که دانش پذیران یکبار دیگر کلیه سرفصـل ها را به صـورت ریز نکـات مشاهده می کنند و نکات دروس به سبک دیگر به آنها آموزش داده می شود.
در صورت اعلام نیاز دانش پذیر جهت عدم تســلط بر هــر مبـحـث درسـی و تاییـد مشاور تخصصی، آن سرفصل به صورت خصوصی توسـط اساتید مجمـوعه به صورت کامـل و البـته خصوصی برای دانش پذیر مجددا تدریس و تفهیم خواهد شد در این دپارتمان دانش پذیرانی که پایه درسی ضعیفی دارند از همان ابتـدای دوره، کلاسـهای منظم خصوصی برگزار میشود تا دانش پذیر با سایر دانش پذیران هم سطح شود.
دانشگاه های ترکیه نسبت به دانشگاه های سایر کشور های جهان، شهریه های کمتری از داوطلبان دریافت می کنند. متوسط هزینه ای که برای رشته های مختلف تحصیلی اعم از علوم انسانی و مهندسی و پزشکی دریافت می شود، در دانشگاه های مختلف سالانه از 5 هزار لیر تا 25 هزار لیر متغیر است.
شهر های ترکیه نیز برای اجاره منزل و سایر هزینه ها، دارای شرایط بهتری نسبت به سایر کشور های دنیا هستند. به طوری که طبق آخرین آماری که صورت گرفته است، هزینه ی زندگی در استانبول ترکیه با تهران برابر بوده و در برخی موارد نیز پایین تر است.
ترکیه یکی از کشور های عضو پیمان بولونیا است. این موضوع مزیت های ویژه ای را برای دانشگاه های این کشور به همراه داشته است.
دانشگاه های این کشور استاندارد های آموزشی خود را بر اساس پیمان بولونیا که در بین کشورهای اروپایی بسته شده است تنظیم کرده اند.
موضو بعدی که وجود دارد، این است که عضویت در پیمان بولونیا باعث شده تا مدرک تحصیلی دریافتی از دانشگاه های ترکیه، دارای اعتبار بین المللی در بین سایر کشور های جهان بوده و داوطلبانی که پذیرش تحصیلی در ترکیه را اخذ کرده اند بتوانند به راحتی در سایر کشور های دنیا پس از فارغ التحصیلی مشغول به کار شده و یا ادامه تحصیل دهند.
داوطلبانی که موفق به اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های ترکیه شوند، می توانند از برنامه ارسموس دانشگاه های این کشور بهره ببرند. برنامه ی ارسموس باعث شده تا داوطلبانی که در دانشگاه های ترکیه تحصیل می کنند در صورت تمایل، برای چند ترم به دانشگاه های اروپایی جز این پیمان رفته و در آنجا به ادامه تحصیل مشغول شوند. این برنامه شامل دانشجویان دانشگاه های تمام کشور های عضو ارسموس می شود.
زبان تحصیلی در ترکیه پس از پیوستن این کشور به قرارداد بولونیا، علاوه بر ترکی، به زبان های انگلیسی، آلمانی، فرانسوی و روسی نیز تغییر یافت. بنابراین داوطلبانی که مایل به پذیرش تحصیلی در ترکیه باشند، می توانند با پرداخت مقدار هزینه ی بیشتری در زبانی غیر از ترکی به تحصیل مشغول شوند.
بیشتر بخوانید:
تقویت زبان با استفاده از دیدن فیلم و سریال
مردم ترکیه اغلب مسلمان هستند و این یکی از مزیت هایی است که ویژه برای ایرانیان می تواند خوب باشد. چرا که این موضوع باعث می شود دانشجویانی که از ایران برای پذیرش تحصیلی در ترکیه به این کشور سفر می کنند، از این بابت تفاوت چندانی را احساس نکنند.
یکی از مهم ترین مزیت های تحصیلی که برای داوطبان ایرانی وجود دارد، رفت و آمد راحت پس از پذیرش تحصیلی در ترکیه به این کشور است. ترکیه در همسایگی ایران قرار دارد و داوطلبان ایرانی می توانند به صورت زمینی یعنی با قطار و اتوبوس، و به صورت هوایی با هواپیما به این کشور رفت و آمد کنند. حتی در صورت دریافت گواهی بین المللی رانندگی نیز می توانند از خودروی شخصی خود برای رفت و آمد به این کشور استفاده کنند.
مهم ترین موضوعی که در پذیرش تحصیلی در ترکیه و یا در سایر کشور های دنیا وجود دارد، شناخت برترین دانشگاه های آن کشور و نحوه پذیرش گرفتن از آن ها می باشد.
بیشتر بخوانید:
قبل از سال 2010 کشور ترکیه برای پذیرش تحصیلی دانشجویان در ترکیه آزمونی را به صورت کنکور برگزار کرده و به شکلی هم اکنون در ایران وجود دارد، دانشجویان را پذیرش می کرد.
پس از سال 2010 دولت ترکیه تصمیم گرفت تا اخذ آزمون ورودی را به طور اختصاری به خود دانشگاه های این کشور واگذار کرده و در این راستا، هر دانشگاهی برای پذیرش دانشجویان خود آزمون ورودی خود را در زمان و مکان تعیین شده از قبل برگزار کرد.
بیشتر بخوانید:
اولین مرحله ای که داوطلبان بین المللی برای پذیرش تحصیلی در ترکیه باید انجام دهند، شرکت در آزمون ورودی تعیین شده ی دانشگاه مقصد در زمان مقرر می باشد. دانشگاه های ترکیه از داوطلبان بین المللی بنا به رشته ای که قرار است در آن تحصیل کنند یکی از آزمون های ست و یا یوس را امتحان می گیرند.
آزمون یوس معمولا در اکثر رشته های دانشگاهی ترکیه وجود دارد و آزمون ست هم بیشتر برای رشته های علوم پزشکی و رشته هایی برگزار می شود که داوطلبان تمایل به تحصیل زبان انگلیسی در آن دارند.
بیشتر بخوانید:
مدارکی که برای پذیرش تحصیلی در ترکیه باید به دانشگاه های این کشور ارسال شود شامل موارد زیر می شود.
دانشگاه هایی که در رشته های مختلف تحصیلی در ترکیه مورد تایید وزرات علوم ایران بوده و مدرک آن ها در تمامی کشور های دنیا مورد قبول هستند، شامل دانشگاه های زیر می شود:
دانشگاه های گروه الف برترین دانشگاه ها برای اخذ پذیرش تحصیلی در ترکیه
دانشگاه های گروه ب دانشگاه های خوب برای اخذ پذیرش تحصیلی در ترکیه
دانشگاه های گروه ج دانشگاه های متوسط برای اخذ پذیرش تحصیلی در ترکیه
دانشگاه های ترکیه برای دانشجویان با استعدادی که وارد دانشگاه های این کشور می شوند، بورسیه های تحصیلی مختلفی را در نظر گرفته است. بورسیه های پذیرش تحصیلی در ترکیه معمولا هزینه های تحصیلی شامل، شهریه دانشگاه ها و خوابگاه، هزینه ی غذا و کتاب را برای دانشجویان رایگان کرده و در برخی موارد نیز ماهانه مبلغی را به عنوان کمک هزینه ی تحصیلی به دانشجویان پرداخت می کنند.
بیشتر بخوانید:
پرداخت ماهانه 700 لیر
پرداخت ماهانه مبلغی نزدیک به 950 لیر
پرداخت ماهانه 1400 لیر
پرداخت مبلغ 3 هزار لیر در ماه به دانشجویانی که کار تحقیقاتی و یا پژوهشی انجام خواهند داد. مدت زمانی که بورسیه تحصیلی برای داوطلبان مقاطع مختلف در نظر گرفته شده به شکل زیر است. برای مقطع کارشناسی به مدت 4 تا 6 سال در نظر گرفته شده و یک سال نیز به صورت رایگان زبان ترکی به آن ها آموزش داده می شود.
در مقطع کارشناسی ارشد 2 سال بورسیه پذیرش تحصیلی در ترکیه در نظر گرفته شده و یک سال نیز زبان ترکی به صورت رایگان آموزش داده می شود. در نهایت در مقطع دکتری، مدت زمان بورسیه تحصیلی 4 سال به همراه یک سال آموزش رایگان زبان ترکی می باشد.
بیشتر بخوانید:
بهترین رشته های برای گرفتن بورسیه
اخذ بورسیه ی پذیرش تحصیلی در ترکیه برای داوطلبان با محدودیت سنی وجود دارد. در مقطع کارشناسی، سن داوطلبان باید کمتر از 21 سال باشد و برای داوطلبان بالای 21 سال سن، بورسیه ی تحصیلی تعلق نمی گیرد.در مقطع کارشناسی ارشد محدودیت سنی برای داوطلبان کمتر از 30 سال است. برای دانشجویان متقاضی اخذ بورسیه پذیرش تحصیلی در مقطع دکتری ترکیه نیز حداکثر سن 35 سال است.
بیشتر بخوانید:
برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران زانکو تماس بگیرید