امروزه کارتهای اعتباری استفادههای زیادی برای افراد به ارمغان میآورند. اما نکتهای که در اینجا مطرح میشود این است که اگر بخواهیم از سایتهای خارجی خرید آنلاین انجام دهید و یا سایر خدمات ارزی آنلاین موردنیاز خود از جمله پرداختهای ارزی مربوط به امور مهاجرت ، اپلای و پرداخت اپلیکیشن فی ، رزرو هتل و غیره را انجام دهید حتما به یک کارت اعتباری بین المللی یا کردیت کارت نیاز پیدا خواهید کرد.
کارت های اعتباری خارجی انواع مختلفی دارند که معمولاً به آنها کردیت کارت (Credit card) گفته میشود. کردیت کارت های فیزیکی از لحاظ شکل ظاهری مانند سایر عابر کارتها و کارتهای بانکی هستند.
نقش کردیت کارت ها تسهیل تراکنشهای بین المللی میباشد. کارتهای بینالمللی یا کردیت کارت ها در کشورهای مختلف قابل استفاده هستند. همچنین امکان ارسال حواله با ارزهای مختلف نیز با این کارتها وجود دارد.
به طور کلی کردیت کارت نوعی از کارتهای اعتباری است که میتوانید هر پرداخت ارزی که داشته باشید را با آن انجام دهید اما مهمترین ویژگی که این نوع کارت را از سایر کارتها متمایز میکند این است که دارندگان این کارت در حقیقت پولی را به صورت ماهانه از بانک صادر کننده کارت قرض میکنند. کردیت کارت مانند گرفتن یک وام از بانک است که سقف این وام را بانک تعیین میکند.
در صورت خرید با انواع کردیت کارت در واقع شما به بانک بدهکار میشوید و باید در موعد مقرر بدهی خود را بازپرداخت نمایید. بازپرداخت بدهی این کارت به دو صورت امکانپذیر است و مشتری میتواند طی اقساط و به مرور (به همراه سود بدهی) و یا در موعد مقرر بصورت یکجا و بلافاصله پرداخت نماید. همچنین بانکهایی که کردیت کارت به مشتریان خود ارائه میدهند در انتهای هر ماه با ارسال یک صورت وضعیت پرداخت(Statement) گردش اعتبار کارت را به اطلاع مشتری میرساند.
مزایا
معایب
از جمله معتبر ترین و شناخته شدهترین کردیت کارتهای دنیا میتوان به Visa Card، Mastercard، American Express Card اشاره کرد و جالب است بدانید که کردیت کارت Discover با داشتن ۴۲ میلیون دارنده، بیشترین اعتبار را در بین کردیت کارت ها دارد. معمولا مردم آمریکا و کانادا و استرالیا از کارت های American و Discover استفاده میکنند ولی در کشورهای اروپایی، بیشتر مردم تمایل به استفاده از ویزا و مستر کارت دارند و این دو نوع کردیت کارت خود انواع مختلفی دارند از جمله ویزا تراول کلاسیک، ویزا کارت طلایی و کلاسیک، مستر کارت Prepaid، مستر کارت Debit و مسترو (Maestro) که هر کدام از این کردیت کارت ها مزایای ویژه ای دارند که ویژگی مشترک آن ها قابل استفاده بودن در تمامی مراکز خرید و فروشگاههای سراسر دنیاست.
از آنجایی که سیستم بانکداری نیز در ایران دچار تحریم است و ارتباطی با بانکداری بینالمللی و شرکتهایی مانند ویزاکارت و مسترکارت ندارد، متقاضیان ایرانی که قصد گرفتن انواع کردیت کارت را دارند میتوانند از طریق وبسایتهای ایرانی که خدمات صدور این نوع کارتها را ارائه میدهند اقدام نمایند.
جهت آشنایی بیشتر با نحواه اخذ انواع کردیت کارت و سایر خدمات مهاجرتی از جمله اخذ ویزا و غیره با زانکو تماس بگیرید.
بیشتر بخوانید:
خرید دلار در مناسب ترین قیمت برای مهاجرت